Om os

Ekstra Bladet Låneguide er en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter, samtidig med at du kan sammenligne priser. Formålet er, at gøre det hurtigere og nemmere at danne et overblik over hvilke lånemuligheder du har. Sitet er et kommercielt samarbejde.

Hvorfor har vi lavet siden?

Sammen med den stigende konkurrence blandt banker, oplevede vi at den gennemsnitlige forbruger fik sværere og sværere ved at danne overblik over deres lånemuligheder og omkostningerne ved dette. 

Derfor vil vi stille en portal til rådighed, hvor forbrugeren har mulighed for at browse blandt tilgængelige lån, danne overblik over udgifterne herved og læse mere information, som f.eks. unikke fordele og udbetalingshastighed.

Hvordan virker siden?

Vi ønsker gerne give vores brugere så bredt et udvalg af banker som muligt at vælge imellem. Sådan øger vi også chancen for at du finder noget, som passer netop til dit behov. 

Vores rangering baserer vi på en blanding af brugerinteraktion, sandsynlighed for at optage et lån og vores kommission fra banken. Vi modtager kommission fra vores banker på en række forskellige måder, men et eksempel er hvis en bruger klikker sig videre til en bank.

Vores måde at optimere målrettet efter brugerinteraktion har resulteret i høj kundetilfredshed, da vi imødekommer størstedelen af vores kunders behov for finansiering. 

Ansvarsfraskrivelse

Vi tager forbehold at der kan være eventuelle fejl og mangler på siden. Der kan hurtigt opstå ændringer i produkter, ÅOP og andre lånebetingelser, og vi prøver altid at få opdateret vores sider hurtigst muligt. 

Vi opdaterer vores lister løbende og jævnligt, da vi prioriterer at have korrekt data til vores brugere.

Hvem er vi?

Ekstra Bladet Låneguide er et kommercielt samarbejde der er udgivet af:

JP/Politikens Hus A/S
Rådhuspladsen 37, 1785 København V
CVR: 26933676

I samarbejde med:

Karman Connect A/S
Adresse: Dalgas Avenue 2F 2., 8000 Aarhus C
CVR: 35662448

Kommercielle partnerskaber

Hvis du ønsker at komme på vores sammenligningsside er du meget velkommen til at kontakte os.

Signe Toft

Kommercielle henvendelser: 
Signe Toft Nielsen
Salg@eblaan.dk  
+45 42 36 39 96