Opvaskeren i stykker: Penge til en ny på en time

Bettina og Henrik fra Kolding brugte den nye låneguide på Ekstra Bladet til at få hurtig hjælp, da der kom en uforudset udgift

Lån til opvaskemaskine

Skrevet af: Lead Supply A/S

Rigtig mange danskere står hver dag i en situation, hvor de skal låne penge til en udgift, som de ikke lige havde regnet med.

To af dem er kæresteparret Bettina H. og Henrik L., der bor i en villa i Kolding.

– Jeg havde lige sat lasagnefadet i opvaskemaskinen og trykket start, da fejlmeddelelsen kom, siger Bettina.

Opvaskeren var gået i stykker. 

– Vi havde ikke lige budgetteret med at skulle bruge flere tusinde kroner på en ny den her måned, men med tre børn og en travl hverdag, så er det også bare noget, der skal fixes hurtigt, siger Henrik og tilføjer:

– Men heldigvis fik vi hurtigt hjælp! 

Mangler du penge i dag? Se lån med hurtig udbetaling

Fandt nemt et lån
Bettina og Henrik brugte den nye låneguide her på Ekstra Bladet, hvor de som mange andre læsere nemt fik et overblik over de bedste lån lige nu.

– Vi fandt et billigt lån og udfyldte ansøgningen på 2 minutter og allerede 15 minutter efter stod pengene på vores konto, fortæller Henrik.

Det betød at Henrik allerede den aften kunne bestille deres nye opvaskemaskine. To dage efter var det igen slut med at vaske op i hånden. 

– Vi er glade for at vi kunne få hjælp så hurtigt og nemt, siger Bettina.

Står du også står og mangler penge til uforudsete udgifter, et stort ønske eller noget tredje? Så kan du her se vores opdateret oversigt de bedste lånemuligheder netop nu:


Ny stor låneguide

Se vores store oversigt over de bedste lån i Danmark lige nu. Alle lån på listen kan ansøges online, nemt og hurtigt.