L’EASY Minilån

L’EASY Minilån tilbyder lån fra 10.000 til 50.000 kroner over 24 til 120 måneder. Læs mere

2.267 har valgt dette de sidste 31 dage
6.9
Vurdering
Beløb 10.000 - 100.000 kr.
Løbetid 24 - 102 måneder
ÅOP 11.94 - 24.87 %
Udbetaling Mandag 8:00
  • Hurtigt svar på din ansøgning
  • Betal ud, når du vil - uden ekstra omk.
  • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. - Løbetid: 82 mdr. - Variabel debitorrente: 9,90% - 19,56%. - Løbetid: 2 - 10 år. - ÅOP: 11,94% - 24,94%. - Månedlig ydelse: 431-551 kr. - Samlet tilbagebetaling: 35.314 - 45.220 kr. - Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. - Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. - Max ÅOP: 24,87 %.

Skrevet af: Lead Supply A/S

L’EASY Anmeldelse

Firmainformation
Firma L'EASY A/S
Adresse Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
E-mail minilaan@leasy.dk
Telefon 88 88 88 88
Kundeservice åbningstider
Mandag 08.00 - 18.00
Tirsday 08.00 - 18.00
Onsdag 08.00 - 18.00
Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 18.00
Søndag 10.00 - 18.00

Når vi siger “L’EASY anmeldelse”, ser du måske Peters smil for dig – ham, som kommer ud og installerer dine hårde hvidevarer. Men vidste du, at du også kan tage forbrugslån hos L’EASY? I samarbejde med Facit Bank tilbyder L’EASY lån på mellem 10.000 og 150.000 kroner, og med en løbetid på alt fra 24 til 120 måneder. Alt foregår online, og det er nemt og hurtigt. 

3.6
Rating
Reviewed by Ekstra Bladet
Customer service
4
Price
4
User experience
3
Processing time
3
Extra benefits
4

L’EASY produkter

2.267 har valgt dette de sidste 31 dage
6.9
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 102 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 8:00
  • Hurtigt svar på din ansøgning
  • Betal ud, når du vil – uden ekstra omk.
  • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %.

Om L’EASY 

L’EASY er en mere end 30 år gammel virksomhed, som med tiden blev kendt for deres catchy reklamer, centreret omkring figuren Peter. L’EASY forhandler hvidevarer og elektronik, og de kommer også gerne ud og installerer produkterne for dig. Varerne kan fås på prisgaranti, så du afdrager mindre beløb over en længere periode. 

Men derudover er L’EASY også udbydere af online forbrugslån, hvor ydelsen og løbetiden er valgfri. Du kan nemlig låne alt fra 10.000 kroner til 150.000 kroner med en løbetid på mellem to og ti år. Reelt vil det være Facit Bank A/S, som låner dig pengene, fordi L’EASY er kreditformidler for banken.  

Der er altså tale om et samarbejde, hvor L’EASY formidler bankens lån til dig. Det betyder, at du bliver kunde hos Facit Bank, når du tager et forbrugslån hos L’EASY – og derfor vil en L’EASY anmeldelse af online forbrugslån også være en anmeldelse af Facit Bank A/S. 


Opsummering af L’EASY anmeldelse 

Online lån gennem L’EASY er en nem, effektiv og brugervenlig oplevelse. Oplevelsen starter på L’EASYs hjemmeside, hvor der er stor gennemsigtighed, når det kommer til priser, renter og gebyrer. Samtidig er der gode og varierede muligheder for at få hjælp og støtte gennem kundeservice. 

På Trustpilot er det en udfordring at vurdere, hvor tilfredse kunderne er med netop låne-servicen, fordi L’EASY anmeldelserne også handler om køb og installering af elektronik og hvidevarer. L’EASY er dog generelt en populær og anerkendt virksomhed.


Kundeservice

Kundeservice er en mærkesag hos L’EASY. Virksomheden giver dig mange muligheder for at tage kontakt og få hjælp, og telefonerne er åbne i både hverdagen og weekenden. Derudover kan du også benytte dig af kundeservicen hos Facit Bank, idet du bliver kunde her. 


Pris

En fordel ved prisen på forbrugslån hos L’EASY er, at omkostningerne er meget gennemsigtige. Du kan ved hjælp af låneberegneren nemt finde frem til de nøjagtige tilbud, renter og gebyrer. Generelt ligger udbuddet af forbrugslån i den dyre ende, men L’EASY matcher fint priserne på markedet. 


Brugeroplevelse

L’EASYs hjemmeside er overskuelig og professionel. Der er stor transparens, når det kommer til priser og aftaler, hvilket giver tryghed. Det er nemt og hurtigt at tage online lån, men det kan være en smule forvirrende, at det reelt er hos Facit Bank, man bliver kunde, og ikke hos L’EASY. 


Behandlingstid

Behandlingstiden på din ansøgning er ret hurtig hos L’EASY. Du kan nemlig få svar indenfor en time, såfremt du ansøger i åbningstiden. Det er en smule sværere at få et konkret bud på, hvornår pengene bliver udbetalt. Alt afhængigt af lånets størrelse vil det være indenfor et par dage eller en uges tid. 


Andre fordele

Der er en håndfuld fine fordele ved at optage forbrugslån gennem L’EASY. Processen er hurtig og smertefri, og derudover er både ydelse og løbetid fleksibel. Du kan til hver en tid indfri forbrugslånet uden gebyrer, og du kan også sætte det månedlige afdrag op, hvis du ønsker det. 


L’EASY Minilån

Beløb10.000 – 50.000 kr.
Løbetid24 – 120 måneder
Rente9.9 – 19.56 %
ÅOP11.94 – 24.87 %
Opstartsgebyr8
Alder21 år
Årlig indkomst0 kr.

L’EASY anmeldelse – fordele ved lånet

  • Du kan tage et større forbrugslån uden sikkerhed. 
  • Få svar på ansøgningen inden for 1 time. 
  • Fleksibel ydelse og løbetid. 
  • Du kan indfri lånet før tid uden gebyrer. 
  • God kundeservice.

Ulemper ved lån hos L’EASY

  • Forbrugslån ligger generelt i den dyre ende. 
  • Det kan være forvirrende, at du reelt låner hos Facit Bank. 
  • Det er svært at finde L’EASY anmeldelser af netop lån.

Anmeldelse af L’EASYs kundeservice

Der er rig mulighed for at få support, hjælp og svar på spørgsmål hos L’EASY. Som du kan læse af de bedste låneguides, er kundeservice alfa og omega i forbindelse med lån. God service giver nemlig tryghed, og det er enormt vigtigt i forbindelse med lån.  

L’EASY sætter generelt kundeservice højt på dagsordenen. Du kan ringe til firmaet på alle hverdage mellem klokken otte og fire, og du kan også få fat på dem i et kortere tidsrum i weekend-dagene. Udover telefonen har du mulighed for at sende en e-mail eller benytte kontaktformularen på hjemmesiden.  

Fordi L’EASY er kreditformidler for Facit Bank, kan du også benytte dig af bankens kundeservice. Det giver dig ikke bare ét, men hele to steder at gå hen med dine spørgsmål.  

Den udmærkede service afspejler sig på Trustpilot, hvor mere end 5.500 anmeldelser har resulteret i fire stjerner. Generelt er responsen positiv, men det er ikke til at sige, om anmeldelserne drejer sig om lån, elektronik eller hvidevarer. 

Facit Bank har derimod kun omkring 30 anmeldelser på Trustpilot, hvilket gør det svært at vurdere kundetilfredsheden. I Børsen er Facit Bank dog blevet spået en lys fremtid, så der er gode chancer for, at antallet af anmeldelser vil stige. 


Vurdering af prisen

Generelt er forbrugslån uden sikkerhed dyre, og hvis du ikke har optaget et forbrugslån før, kan du godt blive overrasket over renten. Det er imidlertid ikke dyrere hos L’EASY, hvor priserne matcher det omgivende marked. Du kan altså sagtens finde relativt billige lån her, som er konkurrencedygtige. 

En stor fordel er gennemsigtigheden omkring omkostningerne. Med låneberegneren på L’EASYs hjemmeside kan du nemt og hurtigt få et indblik i: 

  • Det månedlige afdrag baseret på ydelsen og løbetiden. 
  • Den variable årlige debitorrente. 
  • De årlige omkostninger i procent (ÅOP). 
  • Det samlede tilbagebetalingsbeløb. 
  • De samlede kreditomkostninger. 
  • Oprettelsesgebyret. 
  • Maksimal ÅOP. 

Oplysningerne giver dig gode betingelser for at forstå lånetilbuddet. På den måde kan du nemt sammenligne det med andre og se, hvad der bedst kan betale sig. Hos L’EASY kan du som nævnt låne mellem 10.000 og 150.000 kroner, og løbetiden kan strække sig fra to til ti år. Prisen vil altså i høj grad afhænge af, hvor stor ydelse og hvor lang løbetid, du vælger. 


5 krav til dig som låner: 

  • Du skal være fyldt 21 år for at tage lån via Facit Bank. 
  • Der skal foretages en kreditvurdering. 
  • Den skal være positiv, hvis du skal kunne låne penge.
  • Du må ikke stå i Ribers Kredit Information. 
  • Du skal have NemID.

Anmeldelse af L’EASYs brugeroplevelse

L’EASY har mere end 30 års erfaring i bagagen, og det mærker man på firmaets professionalisme. Hjemmesiden er også professionel, overskuelig og nem at bruge. Særligt låneberegneren er i særklasse og langt bedre end mange andre beregnere, man kan støde på. Du får nemlig indblik i rigtig mange detaljer omkring omkostningerne.  

Gennemsigtigheden omkring omkostninger er et stort plus ved at tage forbrugslån hos L’EASY. Du er ikke i tvivl om hverken debitorrenten, oprettelsesgebyret eller det samlede tilbagebetalingsbeløb. Det giver dig de bedste forudsætninger for at låne penge på en god og ansvarlig måde. 

Det kan dog føre til lidt forvirring, at du bliver ført frem og tilbage mellem L’EASY og Facit Bank. Når du ansøger, ryger du således fra L’EASYs hjemmeside til bankens. Det er også Facit Bank, som vurderer din kreditværdighed og laver en kreditvurdering. Forvirringen er dog ikke større end som så, og til gengæld får du mulighed for at benytte kundeservicen begge steder. 


Vurdering af behandlingstiden

Såfremt du ansøger om et forbrugslån indenfor L’EASYs åbningstid, kan du få meget hurtigt svar. Du vil nemlig få godkendt eller afslået ansøgningen i løbet af bare en time. Er der tale om et mindre lån, vil pengene blive udbetalt i løbet af en dag eller to. Hvis lånebeløbet er større, kan der gå længere tid, men det fremgår hverken af L’EASY eller Facit Banks hjemmeside, præcis hvor lang tid. 

Generelt er online forbrugslån kendt for at være effektive, og du vil som regel få pengene udbetalt hurtigt. Nogle udbydere tilbyder udbetaling samme dag, mens andre lån udbetales inden for en uge. Du kan altså godt regne med en relativt hurtig behandlingstid hos L’EASY – dog ikke den hurtigste på markedet.  


Andre fordele hos L’EASY

Mange danskere optager i dag online forbrugslån uden sikkerhed. Det er populært af flere årsager. Blandt andet bestemmer du selv, hvad dit lån til finansiering skal benyttes til. En anden fordel er, at det er en nem proces, hvor du hurtigt har pengene på kontoen. Derudover kan det være en fordel, at du ikke skal pantsætte værdigenstande for at stille sikkerhed for lånet. 

Hos L’EASY er både ydelsen og løbetiden fleksibel, og du har et rimelig frit valg. Du kan også vælge at sætte det månedlige afdrag op i løbet af tilbagebetalingsperioden. På den måde kan du indfri lånet hurtigere. Du kan også altid vælge at indfri hele lånet – uden at du skal betale ekstra gebyrer af dén grund. 


Anden information om L’EASY 

Det er væsentligt at forstå, at et lån hos L’EASY er et lån hos Facit Bank. L’EASY er kreditformidler, hvilket vil sige, at der er tale om et samarbejde. L’EASY formidler din låneansøgning til Facit Bank, som så foretager en kreditvurdering af dig.  

Såfremt vurderingen falder positivt ud, formidler L’EASY lånetilbuddet til dig, og du kan nu vælge at skrive aftalen under eller lade være. Det kan altså godt betale sig at researche en smule på ikke bare L’EASY, men også Facit Bank, inden du låner pengene.  


Konklusion på L’EASY anmeldelse 

Du kan optage både små og større forbrugslån hos L’EASY, som er kreditformidler for Facit Bank. Det er en udmærket mulighed for dig, som er på udkig efter et online forbrugslån uden sikkerhed. L’EASY er ret fleksible, når det kommer til både beløbet og løbetiden, hvilket er en fordel.  

Med et lån hos L’EASY er du ikke i tvivl om, hvad du får for pengene – omkostningerne fremgår nemlig meget klart og tydeligt af låneberegneren. Det giver tryghed, hvilket generelt kendetegner oplevelsen hos L’EASY. Kundeservicen er også i topform, som det fremgår af de fire stjerner på Trustpilot. 

Samarbejdet med Facit Bank kan i nogle tilfælde virke forvirrende, fordi du skal forholde dig til to virksomheder på én gang – frem for blot at tage et klassisk lån i en bank. På den anden side giver det adgang til endnu flere muligheder for kundeservice, hjælp og support. Det er altså et spørgsmål om perspektiv, om det er en fordel eller en ulempe.