Reklameinformation

Hos Ekstra Bladet Låneguide er vi bevidste om, at det ikke kun er svært og forvirrende at navigere rundt på lånemarkedet i dag, men at det kan også være en tidskrævende affære.

Vi har derfor som mission at gøre lånemarkedet langt mere gennemsigtigt for forbrugere, der søger det bedste lån med de bedste lånevilkår og betingelser.

Med vores fokus på gennemsigtighed, må vi også være transparente i den måde, hvorpå vi opererer.

I det nedenstående vil vi forklare dig…

  • Hvordan vi kan hjælpe dig
  • Hvordan Ekstra Bladet Låneguide fungerer
  • Hvordan vi tjener penge
  • Hvorfor du kan stole på os

Hvordan kan Ekstra Bladet Låneguide hjælpe dig?

Ekstra Bladet Låneguide er en online sammenligningstjeneste af finansielle produkter, der har til formål at vise de bedste låneløsninger til forbrugere.

Hos Ekstra Bladet Låneguide gør vi en stor indsats for at opdatere vores låneliste med de nyeste lån på markedet samt at sikre, at du får vist de bedste og mest fordelagtige lånemuligheder i Danmark.

Dette give dig mulighed for at sammenligne lånebeløb, løbetid, renter, udbetalingstid osv. for de enkelte lån, hvilket gør det nemmere for dig at udvælge et lån, der passer til dine behov.

Hvordan fungerer Ekstra Bladet Låneguide?

Når du besøger Ekstra Bladet Låneguide, får du vist en låneoversigt, der indeholder alle de låneinformationer, der er nødvendige for at kunne vælge det rette lån, der passer til din specifikke situation.

Du finder informationer om lånebeløb, ÅOP, løbetid, aldersgrænse og unikke fordele ved hvert lån. Derudover har vi anmeldt alle lånene på listen, så du kan læse meget mere om de fordele, ulemper og yderligere vilkår, der gør sig gældende ved de enkelte lån.

Ved at benytte Ekstra Bladet Långuide’s gratis service sparer du den tid, det normalt ville tage et sammenligne lån på egen hånd.

Hvordan tjener vi penge?

Ekstra Bladet Låneguide er en 100% gratis service.

Når du finder et lån gennem Ekstra Bladet Låneguide, bliver du ikke pålagt et gebyr. Det vil sige, at det ikke koster ekstra at bruge vores service til at finde og ansøge om et lån.

Så hvordan tjener Ekstra Bladet låneguide så penge, spørger du?

Vi lægger ikke skjul på, at vi ønsker at drive en virksomhed. Ekstra Bladet Låneguide er et kommercielt samarbejde med Karman Connect A/S og har en reklameaftale med nogle af udbyderne fra vores låneoversigt. Låneudbyderne betaler os en kommission for at sende nye kunder til dem.

Klikker du på et ansøgningslink fra vores side, kan vi modtage kompensation, når låneudbyderen godkender din ansøgning.