Kommercielt samarbejde med Karman Connect - Hele denne side er en annonce

Skrevet af: Lead Supply A/S

Bankly anmeldelse

Firmainformation
Firma Bankly
Adresse Kristianiagade 1, 2100 København Ø
E-mail info@bankly.dk
Telefon 70 60 65 66
Kundeservice åbningstider
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsday 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Bankly tilbyder sammenligning af lån fra pt syv forskellige låneudbydere i kategorierne forbrugslån, samlelån og billån. Der er tale om hurtige svar- og udbetalingstider, og platformen er let at betjene. 

3.4
Rating
Anmeldt af Ekstra Bladet
Kundeservice
4
Pris
3
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
3
Ekstra fordele
3

Om Bankly 

Bankly er en dansk sammenligningstjeneste for lån, og her får du helt gratis personlige lånetilbud fra syv forskellige banker, blot med en enkelte ansøgning. 

Bankly tilbyder sammenligning af forbrugslån uden sikkerhed, billån og samlelån. Bankly tilbyder ikke selv lån, men er en tjeneste for personer, der ønsker at optage et lån og sammenligne forskellige låneudbyderes priser. 

Bankly henvender sig til privatkunder, der har brug for at låne penge uden sikkerhed eller at samle deres eksisterende lån til et samlelån. Banken er derfor ikke aktuelt for virksomheder eller iværksættere, som i stedet bør søge andre muligheder. 


Opsummering af Bankly anmeldelse  

Hos Bankly kan du trygt sammenligne lån og evt. benytte dig af lånetilbud fra syv forskellige partnere. Der er tale om en brugervenlig platform, der gør det muligt for låntagere at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Med hurtige svar- og udbetalingstider kan Bankly være en god mulighed, hvis man har brug for et forbrugslån


Anmeldelse af Bankly kundeservice

Bankly nyder stor kundetilfredshed og scorer næsten fem stjerner på Trustpilot, hvor hele 87% angiver virksomheden som fremragende, og den gennemgående feedback handler om god service og en enkel proces. Det er let at ansøge om lån, og på hjemmesiden finder man svar på mange relevante spørgsmål omkring de enkelte lån og selve låneprocessen. 


Priser og tilbud hos Bankly

Bankly samarbejder med syv forskellige låneudbydere, som hver især er selvstændige virksomheder med forskellige priser og vilkår. Samarbejdspartnerne udgør derfor et bredt udsnit af låneudbydere, og her kan man finde flere niveauer inden for låneomkostninger.  


Vurdering af online brugervenlighed

Som kunde er det let at betjene sig selv på Banklys platform, og med låneberegneren som udgangspunkt er man hurtigt i gang. Allerede efter få minutter tikker de første lånetilbud ind, og når man har sammenlignet dem og eventuelt besluttet sig for et lån, ledes man ubesværet til udbyderen, hvor man kan acceptere lånet. 


Anmeldelse af Banklys ekspeditionstid

Når man sammenligner lån hos Bankly, skal man ikke vente længe på at få præsenteret mulighederne, for allerede få minutter efter man har sendt sin ansøgning afsted, vil man modtage de første tilbud fra parterne, og senest et døgn efter har man alle tilbud i hænde. Udbetalingstiden varierer fra partner til partner, men i de fleste tilfælde udbetales pengene til Nemkonto umiddelbart efter underskrift. 


Vurdering af andre fordele

Banklys samarbejdspartnere tilbyder hver især fordele, som altså kan variere fra den ene til den anden. Således er der hos nogle mulighed for at købe en låneforsikring eller rejseforsikring, mens andre har andre fordele. Langt de fleste partnere giver mulighed for at indfri sit lån før tid, hvis man får mulighed for det, eksempelvis hvis man har arvet penge eller vundet penge på casino. 


Bankly låneeksempel

Beløb10.000 – 1.250.000 kr.
Løbetid12 – 144 måneder
ÅOP2.04 – 24.99 %
Alder18 år

Fordele ved Bankly 

 • Høj score på Trustpilot  
 • Hurtig svartid og udbetalingstid 
 • Indfri dit lån før tid 

Ulemper ved Bankly


Anmeldelse af Bankly kundeservice

Hvis man har brug for hjælp, finder man den hurtigt på Banklys hjemmeside under punktet Kundeservice i hovedmenuen. Her kan man både benytte sig af kontaktformularen, sende en mail eller ringe til virksomheden.

Herudover har banken også en chat som tilgås fra forsidens og alle undersiders nederste højre hjørne, hvor man efter at have indtastet sin e-mail viderestilles til en medarbejder. Chatten er tilgængelig i åbningstiden, men der er også mulighed for at finde svar ved selvbetjening. 

Bankly har ekstremt høj kundetilfredshed og har på Trustpilot en høj karakter på 4,7, hvilket udløser fire en halv stjerne ud af fem. Så meget som 87% angiver tjenesten til at være fremragende, og kun ganske få er ikke tilfredse. Her fremhæves blandt andet god service og en enkelt låneproces. Bankly rangerer som nummer tre ud af syv i Trustpilots kategori Låneinstitut. 

Banken har lukket i weekenden, men da kan man benytte hjemmesiden til at finde svar på de meste relevante spørgsmål, man måtte have om platformen. 


Priser og tilbud hos Bankly

Bankly tilbyder ikke selv lån, men opererer ved at sammenligne lån fra syv forskellige låneudbydere. Priserne hos disse varierer, og det er netop det, man kan bruge Bankly til for at finde det lån med de bedste priser og som bedst matcher ens behov. 

Også gebyrerne varierer mellem de syv samarbejdspartnere, og mens nogle har relativt høje gebyrer, har andre valgt ikke at køre med eksempelvis oprettelsesgebyr. I den praktiske låneberegner kan man se eksempler på lån, og i de enkelte lånetilbud fremgår renter, ÅOP, gebyrer og øvrige kreditomkostninger. 

Det er aldrig billigt at optage et forbrugslån, og inden man begiver sig ud ad den vej, kan man derfor med fordel overveje, hvor nødvendigt lånet er, og om der findes alternativer til at låne. Er man nødsaget til at tage et lån, kan man gennem Bankly få et tydeligt overblik over nogle af de muligheder, der foreligger. Der findes dog mange andre låneudbydere end de syv, Bankly samarbejder med, og derfor kan det være en mulighed også at benytte andre sammenligningstjenester, da der potentielt kan være billigere muligheder her.


Krav: 

Også når det gælder krav for at kunne optage lån, varierer det fra partner til partner, men oftest er der tale om følgende: 

 • Du skal være mindst 18 år – hos nogle partnere 20 eller 21 
 • Du skal have en fast indkomst 
 • Du skal have bopæl eller opholdstilladelse i Danmark 
 • Du skal have NemID

Vurdering af online brugervenlighed

Det er let og enkelt at benytte Bankly til sammenligning af lån, og med låneberegneren er man hurtigt i gang med at ansøge. Når man har ansøgt, vil man hurtigt modtage lånetilbud fra de forskellige samarbejdspartnere, som er ganske uforbindende, og man derfor er i sin gode ret til at takke nej til. 

Banklys hjemmeside er let at navigere i, og de lette farver antyder enkelhed og neutralitet, hvilket er netop, hvad der er tale om her. På hjemmesiden finder man i hovedmenuen let information om de forskellige typer af lån, man kan få hjælp til sammenligning af, og på de enkelte sider uddybes forskellige aspekter af lånene. 

Hvis man har brug for et lån og ønsker at sammenligne de forskellige lånemuligheder, kan Bankly derfor være en mulighed, selvom virksomheden kun sammenligner med et mindre antal samarbejdspartnere i modsætning til visse konkurrenter, der har væsentligt flere.


Anmeldelse af Banklys ekspeditionstid

Bankly har en målsætning om, at kunden skal have modtaget alle lånetilbud inden for 24 timer, men allerede få minutter efter, man har sendt sin ansøgning afsted, lander de første tilbud i indbakken. 

Flere af samarbejdspartnerne er også hurtige på aftrækkeren, når det gælder udbetaling af lånet, og i mange tilfælde sker det umiddelbart efter, man som låntager har accepteret tilbuddet ved underskrift. Da der er tale om forskellige låneudbydere, kan udbetalingstiden derfor variere, men oftest går det altså relativt hurtigt.  


Vurdering af andre fordele

Banklys samarbejdspartnere tilbyder forskellige fordele som eksempelvis forsikringer, og hos de fleste af partnerne er det muligt at betale sit lån ud før tid og på den måde spare penge i renter og andre omkostninger. Hvis man har mulighed for det, anbefales det derfor at betale sit lån ud før tid, men her skal det siges, at det aldrig er en god idé at optage nye lån for at indfri gamle. I det tilfælde er det bedre at søge rådgivning. 

Visse låneinstitutter tilbyder rente- eller betalingsfri perioder, og også hos Banklys partnere kan dette være tilfældet, men som nævnt er der tale om forskellige forhold fra udbyder til udbyder. 

Bankly tilbyder også sammenligning af de i mange tilfælde fordelagtige samlelån. Et samlelån kan være aktuelt, hvis man allerede har flere forbrugslån, som man så kan samle til et samlelån. Dette kan der være flere fordele ved, og en af dem er, at med et samlelån har man bedre overblik over sin økonomi, da der kun er ét lån at holde styr på i stedet for en hel række med forskellige vilkår. Herudover er renten ofte lavere på et samlelån og løbetiden længere, hvilket kan være en besparende faktor for eksisterende låntagere. 


Andre informationer om Bankly 

Lunar henvender sig som nævnt til den helt unge generation og har forstået, at mange unge mennesker har

Bankly tilbyder sammenligning af lån fra følgende banker og låneinstitutter med forbehold for ændringer: 

 • Ekspress Bank 
 • Resurs Bank 
 • Ferratum 
 • SparXpress 
 • Resurs Bank billån 
 • Remember 
 • Nordcredit 

Bankly støtter både Hjerteforeningen og Verdens Naturfonden, og hjemmesiden drives 100% CO2-neutralt.


Konklusion på Bankly anmeldelse 

Hos Bankly er der tale om en let og brugervenlig måde at sammenligne forbrugslån, billån og samlelån på, og det er nemt at ansøge om et lån, hvorefter lånetilbud fra de syv samarbejdspartnere fremsendes.  

Svartiden er kort, og det samme er udbetalingstiden i langt de fleste tilfælde. Platformen er 100% digital, og alt foregår online.  

Alt i alt er der tale om en fin tjeneste, som mange kunder da også udtrykker tilfredshed med, men det trækker ned, at Bankly kun samarbejder med syv låneudbydere, da visse konkurrenter har væsentligt flere, og man dermed får et mere reelt billede af lånemulighederne.