Kommercielt samarbejde med Karman Connect - Hele denne side er en annonce

Skrevet af: Lead Supply A/S

Mybanker anmeldelse

Firmainformation
Firma Mybanker
Adresse Hauser Plads 32, 1127 København K
E-mail info@mybanker.dk
Telefon 70 20 72 32
Kundeservice åbningstider
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsday 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Mybanker er en online sammenligningstjeneste, hvor du nemt og enkelt kan sammenligne finansielle produkter som eksempelvis lån. Mybanker samarbejder med en lang række danske banker og låneinstitutter og tilbyder rådgivning inden for privatøkonomi. Mybanker tilbyder ikke selv lån, men hjælper kunderne til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. 

3.8
Rating
Anmeldt af Ekstra Bladet
Kundeservice
4
Pris
3
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
4

Om Mybanker 

Mybanker er en sammenligningstjeneste, som hjælper kunderne med at sammenligne lån og finde det mest fordelagtige i forhold til muligheder og ønsker. Virksomheden tilbyder sammenligning af bl.a. forbrugslån, billån og samlelån og gør det let at gå direkte til den valgte udbyder og ansøge om lånet. 

Mybanker henvender sig til privatkunder, der har behov for at låne penge til enten bil, forbrug eller boligforbedringer eller at samle eksisterende lån til et samlelån. 

Mybanker kan være behjælpelig med at skabe et overblik over mulighederne og dernæst tilbyde kontakt til det valgte låneinstitut. Der er tale om tilbud, og man kan til enhver tid takke nej til de lån, man får tilbudt. 


Opsummering af Mybanker anmeldelse  

Hos Mybanker kan du trygt sammenligne flere forskellige typer af lån. Det hele foregår online og ved selvbetjening. Du kan til enhver tid sige nej tak til de lånetilbud, du modtager, så længe du ikke har skrevet under på noget. 


Anmeldelse af Mybanker kundeservice

Mybanker nyder stor tilfredshed hos kunderne og scorer hele 4,5 stjerner på Trustpilot, hvilket er relativt usædvanligt. Kunderne tilkendegiver stor brugervenlighed og hurtig selvbetjening på platformen. Hjemmesiden er let at betjene, og vælger man at gøre brug af et lånetilbud, bringes man direkte til den valgte samarbejdspartner, hvor man kan ansøge. 


Priser og tilbud hos Mybanker

Mybanker tilbyder ikke selv lån men samarbejder med en række forskellige banker og låneudbydere. Priserne hos disse varierer, og der er således tale om hele prisspektret inden for lån. Mybanker gør det muligt at finde det lån, der passer bedst til den enkeltes behov og muligheder, og med priseksemplerne er det let at overskue, hvilke omkostninger der er forbundet med lånene. 


Vurdering af online brugervenlighed

Som kunde er det let at benytte Mybankers tjenester, for det hele foregår online og ved selvbetjening. Med få klik er det muligt at få et overblik over mulighederne for at låne, og herefter at indhente et tilbud, som efter, for det meste, blot få timer lander i ens indbakke, hvorefter man i ro og mag kan gennemgå de forskellige tilbud og dernæst eventuelt ansøge. I langt de fleste tilfælde er der desuden tale om hurtig udbetaling af pengene til Nemkonto. 


Anmeldelse af Mybankers ekspeditionstid

Konkurrencen på lånemarkedet er stor, og da et vigtigt parameter er ekspeditionstiden, tilbyder størstedelen af Mybankers samarbejdspartnere da også en hurtig behandling af både låneansøgninger og udbetaling, hvis man bliver godkendt til et lån. Oftest vil pengene være at finde på kontoen allerede få timer efter, man som kunde har underskrevet låneaftalen. 


Vurdering af andre fordele

De mange samarbejdspartnere tilbyder hver især forskellige andre fordele, herunder mulighed for tilkøb af forsikringer, betalingsfri perioder samt mulighed for at indfri sit lån før tid. Herudover er der hos Mybanker mulighed for at sammenligne samlelån, hvis man allerede har flere forbrugslån, som man med fordel kan samle til et samlelån med lavere rente og længere løbetid. 


Mybanker Lån

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 180 måneder
ÅOP4 – 15 %

Fordele ved Mybanker

  • Hurtig og let sammenligning af lån 
  • 26 forskellige samarbejdspartnere 
  • Hurtig svar- og udbetalingstid

Ulemper ved Mybanker

  • Mybanker tilbyder ikke selv lån men sammenligner lån hos en række samarbejdspartnere 
  • Ikke mulighed for at sammenligne kviklån 
  • Høje renter og omkostninger hos flere partnere

Anmeldelse af Mybanker kundeservice

Da Mybanker ikke selv tilbyder lån, er det begrænset, hvor meget man har brug for at kontakte virksomheden, men hvis man har, er der mulighed for både at ringe og sende e-mail. Disse kontaktinformationer ser man straks, når man klikker ind på hjemmesiden, for både telefonnummer og e-mail fremgår øverst på forsiden og alle undersider. 

Mybanker er repræsenteret på en række sociale medier, herunder Facebook, hvor virksomheden kan kontaktes via Messenger. På de sociale medier orienteres løbende om produkter samt emner omhandlende forskellige aspekter af privatøkonomi. 

Mybanker nyder stor kundetilfredshed og høster hele 4,5 stjerner på Trustpilot, hvor så meget som 76% af anmelderne angiver tjenesten som fremragende. Mybanker svarer på mange af anmeldelserne, særligt de enkelte negative, der forekommer. Også på Google og Facebook ses der stor tilfredshed, og kunderne tilkendegiver generelt at det er nemt, overskueligt og effektivt at benytte virksomhedens tjenester. 

Mybanker har åbent i almindelig arbejdstid og lukket i weekenden. Da virksomheden langt hen ad vejen er en selvbetjeningsservice, er det som nævnt begrænset, hvor meget man har brug for hjælp, og derfor giver de aktuelle åbningstider god mening.


Priser og tilbud hos Mybanker

Mybanker er en sammenligningstjeneste og tilbyder ikke selv lån. Virksomheden samarbejder med en lang række danske banker og låneudbydere, og det er derfor de enkelte samarbejdspartneres priser, der gælder. 

Det er aldrig gratis at låne penge, og særligt forbrugslån kan være forbundet med høje renter og omkostninger. Netop derfor er det praktisk at kunne sammenligne lån for på den måde at finde det mindst dyre, hvis man har brug for et lån. 

Hos Mybankers samarbejdspartnere svinger både rente, ÅOP og andre omkostninger derfor, og man kan opleve at blive præsenteret for alt lige fra de meget dyre lån til, om ikke billige lån men i hvert fald lidt mindre dyre. Man bør dog altid undersøge de forskellige vilkår for lånetilbuddene grundigt, inden man eventuelt bestemmer sig. 

Information om de enkelte lån, man får tilbudt, fremgår i oversigten efter indtastning af oplysninger, der danner baggrund for lånetilbuddene, og det er dermed let at se, hvilke omkostninger der er tale om. Endelig vil priser og vilkår fremgå af den endelige låneaftale, som man frit kan afslå, hvis man ombestemmer sig.


Krav:

  • Samarbejdspartnernes krav til låntagere varierer, men generelt er der tale om en aldersgrænse på mindst 18 år, NemID og dansk bopæl. Herudover kan der være andre krav, som vil fremgå af de enkelte lånetilbud.

Vurdering af online brugervenlighed

Selvom hjemmesiden kan synes domineret af mange informationer, er det let at navigere ud fra den enkle hovedmenu, hvor man finder de vigtigste tjenester som sammenligning af priser og ansøgning om lån. Hjemmesiden er holdt i neutrale farver og med tydelige angivelser af de enkelte produkter og tjenester. 

I drop-down menuerne ses de forskellige typer af lån, og herfra er processen enkel, når man vil sammenligne lån. Det foregår i tre simple trin, nemlig ved at man angiver nogle få oplysninger om sine behov, herunder løbetid og lånebeløb. Herefter indhenter Mybanker med det samme tilbud fra en række samarbejdspartnere, og kort efter fremsendes en oversigt over de forskellige lånemuligheder.  

Hvis man vælger et af tilbuddene, bringes man direkte til den samarbejdende bank, hvor man kan ansøge om lånet. Hos langt de fleste samarbejdspartnere er der tale om hurtig service, både når det gælder svar på låneansøgning og udbetaling af pengene til egen bankkonto.


Anmeldelse af Mybankers ekspeditionstid

Mybanker samarbejder med en lang række forskellige banker og låneinstitutter, og de fleste af disse har fokus på hurtige lån, da man ved, at kunderne ofte har brug for hurtig udrykning. Hos størstedelen af samarbejdspartnerne får man svar på sin låneansøgning inden for få timer, mens der hos enkelte kan være tale om en dag eller to.  

Også udbetaling af pengene går i langt de fleste tilfælde meget hurtigt, og man kan således have pengene på sin konto i løbet af få timer, efter man har underskrevet låneaftalen. Dermed skal man ikke gå og vente i lang tid på at få sit lån udbetalt. Dette betaler man dog for i form af de relativt høje renter og omkostninger, der ofte er forbundet med den type af lån, der formidles hos Mybanker.


Vurdering af andre fordele

Mybankers samarbejdspartnere tilbyder hver især forskellige fordele, og disse varierer altså fra partner til partner. Eksempelvis kan nævnes at både Nordea og Coop Bank, samt muligvis flere, tilbyder muligheden for betalingsfri perioder, hvis man en måned ikke har mulighed for at afdrage på sit lån. 

Flere samarbejdspartnere tilbyder tillige diverse forsikringer, og det gælder for de fleste partnere, at man kan betale sit lån ud før tid, hvis man får mulighed for det, eksempelvis hvis man har fået penge tilbage i skat eller måske arver et pengebeløb. 

Mybanker tilbyder desuden sammenligning af de populære samlelån, som man med fordel kan overveje, hvis man allerede er låntager og har flere forbrugslån. Da kan man samle dem til ét lån og på den måde opnå mere styring over sin økonomi. Herudover er løbetiden på samlelån ofte lavere end på et almindeligt forbrugslån, ligesom renten for det meste er lavere, og der er i mange tilfælde tale om en bedre løsning end ved at opretholde en række mindre lån.


Andre informationer om Mybanker 

Udover Mybankers sammenligningstjeneste finder du på hjemmesiden også en lang række artikler om privatøkonomi samt et debatforum, hvor du kan drøfte økonomiske problemstillinger og få hjælp fra andre kunder, herunder input omkring finansiering.


Konklusion på Mybanker anmeldelse 

Hos Mybanker kan du let og enkelt sammenligne forbrugslån, billån og samlelån uden sikkerhed, og den store gennemsigtighed på lånene hjælper kunderne med at vælge lån på et oplyst grundlag. Hjemmesiden er let og overskuelig at bruge, og tjenesten nyder stor tilfredshed hos kunderne.